Just Smoke Green

Just Smoke Green is een jonge onderneming, opgezet door drie fervente rokers die de shishapen bij toeval tegenkwamen in de trendy disco’s in Londen. Gefascineerd door deze nieuwe elektronische sigaret en door zijn potentie om ons van het roken af te helpen, maar ontevreden over de veelal matige kwaliteit en smaak van de sporadisch in Nederland verkrijgbare pennen, vroegen wij ons af hoe wij aan shishapennen met een verfijnder aroma en een betrouwbaardere kwaliteit konden komen.

Onze speurtocht voerde ons naar China, het land waar de grootste productiefaciliteiten voor shishapennen en het E-roken gevestigd zijn. Daar bezochten wij een groot aantal van die locaties en testten er alle geproduceerde elektronische sigaretten en E-rookartikelen. In overleg met de lokale managers en sales teams selecteerden wij een aantal producten en smaken, die wij in Nederland door vrienden en kennissen lieten uitproberen. Op basis van onze eigen voorkeuren en hun (positieve) reacties stelden wij een assortiment samen, dat wij besloten onder de eigen merknaam “Just Smoke Green” te laten vervaardigen.

Wij zijn bijzonder trots op dit assortiment, dat wij nu via onze website en onze binnenkort te openen winkel in Rotterdam aan alle geïnteresseerde rokers in Nederland aanbieden. Wij hopen dat zij net zo enthousiast worden over de verfijnde smaken van onze shishapennen, E-liquids en vaporizers als wijzelf en dat ze daarmee tegelijk een gezonder alternatief in handen krijgen voor de traditionele sigaret.

Sinds wij de shishapen kennen, is de ouderwetse sigaret voor ons ‘uit’. En iedereen die nog sigaretten rookt, raden wij aan:

“Stop met roken, Just Smoke Green”

 

6.5 Total Score
Just Smoke Green

Dutch Shop with a reasonable assortment and their own gear & liquid brand. The website looks slick and offers sufficient information. There's no brick & mortar shop yet but according the website Just Smoke Green is planning to open one in Rotterdam.

Pricing
6.5
Shipping
6
Service
6
Assortment
6.5
Website Design & Functionality
7.5
Add your review
Shop Assortment
E-liquid
Batteries
Box Mods
DIY Coils & Wick
Gear Brands
Joyetech
Kangertech
Eleaf
Smok
Aspire
Sense
Vaporesso
Tesla
E-Liquid Brands
Shop Brand (oem)
Shop NameJust Smoke Green
AddressPlanetenweg 43
Zipcode2651 JB
CityBerkel en Rodenrijs
CountryNetherlands
Phone+31 (0) 650 296 809
Email[email protected]
NoteBezoek alleen op afspraak
 
 
PRODUCTPRICELINK
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

iVape.TV
iVape.TV
Register New Account
Reset Password